Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] 1o1 | -eXtazyy__ vs mikinio125

_SilveR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.

Ostatnio stworzyłem klanowy kanał na YT. Będę udostępniał filmy moich klanowiczów oraz swoje :)

Pierwsze wideo -eXtazyy__ vs mikinio125 na sr.

sry skiba że ściągnąłem muzyczkę od Ciebie <3

pozdrawiam i proszę nie kłócić się pod tematem tylko pisać mi coś na pw lub ew. podawać ts żeby zamienić słówko czy cuś.

Pozdro&piona :)

@edit. kurwa no , przecież dałem linka do kanału swojego czyli takjakby Waszego xD

Opublikowano

Wstaw to w :

[*media] link [*/media] (tyle że bez tych * )

Bo wgl. otworzyć nie moge ;X

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No całkiem ładnie kosisz :D może się skusze na 1vs1 z Tobą :D

Mam pytanko

Montowałeś na SV pewnie to co to za efekt dodałeś na video że jet takie wyraziste ?

czy poprostu ustawiłeś tak na Frapsie i masz taką dobrą jakość ?

Opublikowano

Ja mam Full-size i 50 fps :D

Tylko nie rozumiem jednego jak robiłem montage wszystko nagrane Frpasem zrobiłem nowy projekt na Sv o takich danych :

HD 1080-60i (1920x1080; 29,970 fps) a po zrenderowaniu i wrzuceniu na YT mam te czarne paski po bokach ;/

Kolega monter mi mówił że mam zapisywać w 4.8 Mbps HD 720-24p Video wmv

Tylko teraz czy jak nagram kolejne filmiki to mam konwertować do wmv czy zostawić w avi i czy mam też zapisywać w avi

Bywalec
Opublikowano

Melody, a kiedy będzie filmik z naszego cw na snajpy co nam obiecałeś ?

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

jak przejdziesz mutację mając 17 lat a co? (:

@HWSD nagrywam na 60 fps , zmieniam w video event pan cropp żeby nie było kwadrata i oczywiście renderowane na 1080 hd.

Opublikowano

soczyście to Ci nawet nagrywa to gówno z ca jak ustawisz najlepszą jakość hd ale ciężko się wtedy obrabia używa twixtora itp. bo ma tylko 30 fps, fraps mi się czasami ścina mocno jak go odpalam (kilka pierwszych minut) fps mam po 30 i się nie da grać wtedy

Bywalec
Opublikowano

Oj melody ja mutację przeszedłem dawno temu, a że mnie tak słychać to wina mikra za 10zł <3

A może ty byś nagrał swój głos, jeśli masz lepszy? Chętnie się pośmiejemy

Ale nie będę cie tu wyzywał szkoda mi konta.

Ale filmik wrzuć jak obiecywałeś.

Przecież sam mi pół godziny pisałeś że chcesz nagrać jak przegrywamy i płaczemy. My się wypieraliśmy bo oczywiście na hackach jeździcie.

Ale cóż wbili nam na rooma i gramy. U melodiego od razu widać wh, ale to szczegół. Efekt ? W załączniku.

I uprzedzając twoje posty, nie nikt nie miał wh u nas. To że ty z chackami nie umiesz grać to twój problem.

I co wyjść z eli pro się nie da co ? :D

// Edit. No tak patrze na nasz clan 3x więcej winów od lose.

Ale znami 6:0.

Hacki 100% tylko u nas nie hackują bo 4 osoby frapsowały, i cokolwiek by zrobili to ban

post-187545-0-76464600-1345909635.jpg

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

No dobra ale jak renderujesz na Sv ze masz obraz na cały ekran na YT ? jak ustawiasz na renderowaniu i jak robisz nowy projekt.

A i jak SV 11 to możesz sobie zrobić na cały ekranik ale ja nie mam Visty ani 7 więc Sv 11 nie mam ;/

Bywalec
Opublikowano

HWSDestroy napisz do mnie na PM to ci wytłumaczę wszystko.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

nie pisz do tej lamy pba na pw tylko do mnie, widziałeś jak on obrabia filmy? dosłownie pba maker hahaha on pracuje w super aweasome edits xD

weż pba się nie ośmieszaj dzisiaj pisałem z typem co odszedł z twojego klanu to jest tylko tak 'totalny dzieciak, ja mam kd 1.80 on 0.80 i mówi mi co mam robić, żeby było mało ma full nx a skilla ma zero, filmów też nie umie obrabiać skończona ciota' nie powiem kto mi to napisał ale pzdr.

i nie wyzywaj mnie od hacków bo jak Ty nie umiesz grać to nie znaczy że kazdy , zresztą podaj jakiegoś publika pogadamy we dwóch a nie mnie będziesz na forum oczerniał dzieciaku bez życia realnego.

filmik wstawie jak u was ten dreamnosi new hero sfc wstawi filmik (:

tyle odemnie, pozdro.

//podjudzanie

Opublikowano

Dobra bo się pogubiłem.

Napisz mi na PW albo daj SS jak ustawiasz przy robieniu projektu i przy renderowaniu i jak zrobić żeby tych czarnych pasków nie było.

Albo jak ktoś mógłby nie teraz albo za jakiś czas zrobić poradnik jak robić tak :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...